Saturday, March 9, 2013

Meet Me Halfway~

     Wow, rupanya dah halfway pregnancy dats mean another 136 days to go! Tak sabar nak cuddling Baby Adam. Last week dah buat 5 months check up dekat Columbia Asia Hosp. Alhamdulillah, semua OK and Baby Adam sangat sihat :)
Pregnancy Update:

  • Letih. Even sepanjang hari tak ada buat apa pun tetap letih.
  • Headache. Almost everyday.
  • Dah start dapat rasa Baby Adam gerak since 17 weeks lagi. Now dia tersangatlah aktif dan sihat dengan berat currently 403 gram! Can you believe that? Kalau ikut dalam Baby Center website, at least this week berat dia kurang daripada 360 gram! 
  • Appetite semakin meningkat. Benda 1st skali Lin terfikir bila bangun tidur setiap pagi: Hari ni nak makan apa?
  • Weight: Last checkup 53kg, now ni 56kg.
  • Pelupa and macam lambat berfikir sikit. Simple math pun boleh salah (x______X)"
Third trimester is just around the corner!